OVER BODILLE

Hoi! Ik ben Bodille, grafisch ontwerper en illustrator uit Eindhoven. Ik maak illustraties en ontwerp geboortekaartjes, visitekaartjes, infographics en logo’s vanuit mijn ontwerpstudio aan huis. Gewapend met mijn tekentablet, pantone-waaier, creativiteit en humor maak ik mooie dingen voor zowel bedrijven als individuen.

Mensen noemen me vaak ‘Bo’ en mijn bedrijf heet BodilleOntwerpt - dat kun je ook afkorten tot BO. Ik ben trotse mama van 3 kinderen en ik verdwaal graag in hun fantasiewereld. Dat vind ik zo mooi aan grafisch ontwerp: er zijn geen grenzen, als je het kunt bedenken kun je het ook creëren!

Grafisch ontwerp ♥ illustraties


Met de opleiding Grafisch Ontwerpen aan AKV St. Joost (Den Bosch) ben ik opgeleid tot allround grafisch vormgever. Vooral de minor Information Design heeft iets in me losgemaakt. Als kind was ik al veel bezig met tekenen en probeerde ik mijn verhaaltjes over te brengen in een tekening. Nog steeds vind ik het heerlijk om een boodschap over te brengen met beeld. Mijn unieke illustraties worden nog sterker met grafisch ontwerp. Mooie composities, heldere typografie en strategische gekozen kleuren kenmerken mijn werk.


Mijn hart maakt een sprongetje als je me vraagt om grafisch ontwerp met illustraties te combineren. Ook maak ik met veel plezier bijzondere herinneringen in de vorm van lijntekeningen. Ik heb al heel wat prachtige mensen en gezinnen mogen tekenen. Soms zit daar zelfs iemand tussen die al is overleden. Met mijn lijntekeningen tover ik een (oude) herinnering om tot een nieuw portret en zo creëer ik nieuwe herinneringen. Fantastisch vind ik dat.

Mijn inspiratiebronnen


Naast grafisch ontwerper en illustrator ben ik ook toezichthouder, kok, psycholoog en onderhandelaar. Je raadt het al: ik heb een gezin. Samen met mijn vriend Rob heb ik 3 kinderen: Isa (2016), Stan (2018) en Julia (2021). We wonen in Eindhoven en gaan graag toeren met onze oldtimer. Ik houd van het bos en heb graag familie om me heen. Ik haal veel inspiratie uit dagelijkse dingen en de rijke fantasie van mijn kinderen. Ik vind het dan ook heerlijk om lekker naar buiten te staren en thuis aan de keukentafel te werken aan nieuwe creaties.

Benieuwd of ik je kan helpen? Neem gerust contact met me op.