GRAFISCH ONTWERP EN ILLUSTRATIES

Ben je op zoek naar een illustrator of grafisch ontwerper in Eindhoven? Als freelance ontwerper denk ik graag met je mee. 
Ik ben allround opgeleid en mijn werk is heel divers. Vanuit mijn ontwerpstudio aan huis bedenk ik creatieve ideeën en maak ik mooie en praktische ontwerpen.
GRAFISCH ONTWERP 

Als allround grafisch ontwerper maak ik visitekaartjes, huisstijlen, flyers, brochures, boeken, geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten en andere uitingen met een persoonlijk ontwerp. Ik werk voor bedrijven én individuen. 

  

PERSOONLIJKE ILLUSTRATIE

 Illustreren is mijn passie. Vanuit een blanco canvas kun je alles creëren wat je maar wil: een mooie afbeelding, infographic of gepersonaliseerde illustratie bijvoorbeeld. Ook heel geschikt als origineel cadeau! 


 Bekijk Illustraties

 


 

LIJNTEKENINGEN

Een lijntekening is een illustratie die enkel bestaat uit lijnen. Ik maak lijntekeningen van mensen, gezinnen, dieren en de natuur, meestal op basis van een foto. Een lijntekening is prachtig als kunstwerk aan de muur.


Bekijk grafisch lijntekeningen


 

 


 

 


 


CONTACT

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken. Ik kom bij je langs of we plannen een call, geheel vrijblijvend natuurlijk. INSTAGRAM

 Op Instagram zie je wat me bezig houdt en post ik mijn meest recente werk. Klik op het icoontje om een mooi overzicht van mijn portfolio te bekijken.


OVER MIJ

BodilleOntwerpt, afgekort BO, is grafisch ontwerper en illustrator uit Eindhoven. Mijn creatieve werk is mijn passie! Klik op de button om meer te lezen over mij.